","author":" ","author":" ","author":" ","author":"

Prata droger

Farligt eller ofarligt? Drog eller medicin? Naturligt eller onaturligt? Har du hela bilden av vad cannabis är? Kom och prata med oss som jobbar drogförebyggande i kommunen! Under våren besöker vi gymnasieskolorna i Kungsbacka.

Under 2018 genomför Polisen och Kungsbacka kommun en gemensam dialogturné på gymnasieskolorna i Kungsbacka kommun med särskilt fokus på cannabis. Vi kommer att finnas på en plats i skolan där många elever kan möta oss och vi finns där för att svara på funderingar om cannabis eller andra droger.

Tider för skolbesök

13 mars klockan 11-13 Drottning Blankas/Ljud & Bild

19 mars klockan 11-13 Ridgymnasiet

25 april klockan 11-13 Praktiska gymnasiet

8 maj preliminärt klockan 11-13 Aranäsgymnasiet

28 maj klockan 11-13 Elof Lindälvs gymnasium, Café Olga

Har du frågor och funderingar? Kontakta gärna:

Anne Ekstedt, anne.ekstedt@kungsbacka.se
0300-83 49 55
Facebook: Drogförebyggande arbete Kungsbacka kommun
Instagram: Drogforebyggande_Kungsbacka

Vill du veta mer?

Webbsidan Drugsmart hjälper dig att hitta den information du söker om alkohol och andra droger. På faktasidorna finns de vanligaste preparaten listade. Här kan du också läsa om droger och samhället och hitta svar på vanliga frågor. Hittar du inte den information du söker? Ställ en fråga till deras experter!

Drugsmart

Cannabishjälpen är en webbsida för alla som berörs av cannabis. Oavsett om du själv röker ibland, har stora bekymmer med cannabis, är anhörig eller möter de som röker i ditt arbete och vill hjälpa, är cannabishjälpen en sida där du kan hitta relevanta fakta. Du kan även ställa frågor samt hitta professionellt stöd och behandling ifall du vill ha hjälp att sluta röka.

Cannabishjälpen

Behöver du hjälp?

Behöver du rådgivning och stöd? Kontakta Mottagning barn och unga:
0300-83 48 89
mottagningsenheten.barnochunga@kungsbacka.se