Replokaler

Det finns replokaler på flera platser i Kungsbacka. Replokalerna drivs av olika aktörer. Några replokaler är fullt utrustade medan andra endast har PA-utrustning och några lokaler hyrs ut tomma.

Kobacka aktivitetshus, Varlabergsvägen 31

Här finns sex replokaler. En är utrustad med förstärkare, trummor och sånganläggning. De andra är större men outrustade. Det kostar 350 kronor/månad att hyra en utrustad lokal och 750 kronor/månad för en outrustad. Replokalerna drivs av förvaltningen för Kultur & Fritid, Kungsbacka kommun.

Rökning, alkoholförtäring, förvaring av alkohol och användning av andra klassificerade droger är inte tillåtet i lokalen eller i anslutning till den.

Kontakt Kultur & Fritid 

Rickard Andersson
0300-83 68 26
rickard.andersson@kungsbacka.se 

Centrala Kungsbacka, Smörhålevägen 5

På Smörhålevägen 5 (före detta Kings-Ton) finns det åtta replokaler.

Verksamheten drivs av ABF.

Kontakt ABF
Henrik Stenroos
0300-333 56
henrik.stenroos@abf.se

ABF-huset, Verkstadsgatan 14

I ABF-huset på finns det fem replokaler. Två av replokalerna är fullt utrustade med trummor, förstärkare och PA-anläggning. Här finns plats för fem band i varje lokal. Priset för lokalerna är 350 kronor i månaden.

De andra lokalerna hyrs ut tomma och kommer eventuellt att utrustas med PA-anläggning i framtiden. Priset för lokalerna är 750 kronor i månaden per band.

Verksamheten drivs av Kultur & Fritid och ABF.

Kontakt ABF
Henrik Stenroos
0300-333 56
henrik.stenroos@abf.se

Kontakt Kultur & Fritid
Rickard Andersson
0300-83 68 26
rickard.andersson@kungsbacka.se

Medborgarskolan, Gullregnsvägen 16

Medborgarskolan har många replokaler under brottarlokalen på Gullregnsvägen 16. Lokalerna är ljudisolerade och har ingen utrustning, men kan utrustas med PA system om man önskar.

Verksamheten drivs av Medborgarskolan.

Kontakt Medborgarskolan
Axel Dalsmo
0735-426680
axel.dalsmo@medborgarskolan.se