Protonen Ung konst, foto: Hannah Larsson Protonen, foto: Hannah Larsson Protonen studio, foto: Hannah Larsson

Protonen

Protonen är ett ungdomsdrivet hus i centrala Kungsbacka där verksamheten är skapad av ungdomar.

Här finns flera olika ungdomsgrupper med en mängd olika intressen.

Här finns både ateljé och musikstudio. För dig som är ung finns lokaler att låna för olika arrangemang, möten eller andra verksamheter.

Kontakta personalen på Protonen

Öppet på torsdagar

Öppen studio, 14-20.30

Snickrar du beats eller sjunga covers? Skriver du egna låtar och vill spela in dem? Hiphop, house eller pop – här är allt möjligt. Vi har också en Dj-bänk du kan använda. Du får stöttning och hjälp av Emil, ungdomsledare på Protonen.

Spela gitarr, 14.30-17

Drömmer du om åttondelsnoter i 128 knyck? Spelar du gitarr eller bas, eller vill du lära dig att spela? Kom som du är. Vi har instrument, om du inte har ett eget. Ungdomskonsulent Mats lär dig hur du spelar.

Träfftider, 18-20

Under dessa tider kan du prata med ungdomskonsulenterna om vad du vill göra på din fritid eller få reda på vad som händer i området. Vi har lokaler som du kan låna för olika arrangemang, möten eller andra verksamheter.

Ateljén, 18-20

Vår ateljé är öppen för dig som vill vara kreativ. Vi har symaskiner, en Dremel, en 3D-printer och mycket annat kul att jobba med!

Eurodesk, 18-20

Är du nyfiken på vilka EU-projekt som behöver deltagare just nu? Sugen på att ge dig ut som volontär i Europa? Vill du skriva ett eget ungdomsutbyte eller ingå i en grupp?

Studio Protonen

På Protonen finns en musikstudio som du kan låna. Programmet som används är Logic Pro X. Vill du låna studion eller lära dig hur man gör? Kontakta oss:

kulturochfritid.ung@kungsbacka.se

Läs mer om DJ-kurser och musikproduktion i Kungsbacka.

Boka lokal

När lokalen inte är bokad för ungdomsverksamhet går den bra att hyra för kalas, möten, discon eller annat. Du kan själv boka lokalen på webben via länken längst ned på den här sidan.

Rökning, alkoholförtäring, förvaring av alkohol och användning av andra klassificerade droger är inte tillåtet i lokalen eller i anslutning till den.