Förverkliga din idé eller ditt intresse

Har du en idé eller ett intresse? Det kan vara att arrangera en konsert, loppis eller något annat. Du kanske vill prova något nytt på din fritid, hitta en lokal eller träffa andra som delar ditt intresse? Då kan du vända dig till ungdomskonsulenterna i Kungsbacka.

I hela kommunen finns lokaler som du kan använda och pengar att söka för dig som vill starta ett projekt, arrangera ett event eller utveckla ett intresse. Det är du som är ung som vet bäst hur din fritid ska vara. 

Hitta ditt intresse

Du kan vara med i olika fritidsaktiviteter som unga gör i Kungsbacka. Det finns många grupper och projekt som är igång just nu. Det kan vara allt från musik, lan, skejt, spel, konst eller fotboll.

Här kan du läsa mer om olika intressegrupper och projekt

Träffa ungdomskonsulenterna

Ungdomskonsulenterna i kommunen finns till för att stödja ungas egna idéer och stärka ungas inflytande. Du kan få stöd och handledning kring allt som rör din fritid.

Ungdomskonsulenterna i Kungsbacka träffar du antingen på de fasta träfftiderna i de olika lokalerna i kommunen eller så kan du själv höra av dig för att boka tid.

Träfftider ungdomskonsulenter

Träffa ungdomsproducenten

Ungdomsproducenten är till för alla mellan 13 och 25 år som vill utvecklas i sitt skapande eller starta ett kulturprojekt.

Kontakta ungdomsproducenten

Sök pengar

Behöver du pengar för att starta ett projekt eller göra en aktivitet tillsammans med andra? Då kan du söka pengar ur Barbros bankomat eller från Ungas kulturprojekt.