Vad händer i Kungsbacka?
De gråa kategorierna innehåller inga evenemang.
Psyklyftet

Psyklyftet

Den psykiska ohälsan ökar, varför gör den det? Låt oss prata om psykisk hälsa och psykisk ohälsa! Psyklyftet erbjuder programpunkter för alla, om livsfrågor, självkänsla, kreativitet, normer, stress och föräldraskap.
Isbana i Badhusparken

Isbana i Badhusparken

Från och med den 30 november kan du åka skridskor i Badhusparken, på vår isbana av plast!
Motionsfotboll

Motionsfotboll

Motionsfotboll – ett samarbete med fotbollsföreningarna och Kungsbacka Kommun.
K2UNG

K2UNG

Vad vill du göra på din fritid? Har du drömmar som du vill förverkliga? Är du nyfiken på att testa nya grejer? Nu har du din chans!
Luciafirande

Luciafirande

Välkommen till kulturhuset Fyrens 13 december klockan 17! Det blir först prisutdelningar och därefter Kulturskolans luciatåg.
Idrott hela livet - prova på judo

Idrott hela livet - prova på judo

Välkommen till Idrott hela livet och prova olika idrotter fredagar 17-18.30. Denna fredag kan du prova på judo i Kungsbacka sportcenter.
Testa styrketräning

Testa styrketräning

Lemonade IF är en förening som har startats av ungdomar för ungdomar. Kom och testa styrketräning i ditt eget tempo ihop med andra!
Jullov!

Jullov!

Här har vi samlat alla jullovsaktiviteter i Kungsbacka.
Idrott hela dagen – nu med kultur!

Idrott hela dagen – nu med kultur!

Avsluta året med en dag fylld av olika roliga aktiviteter! Vi har öppet hus med prova på-aktiviteter. Kom och motionera, prova på kultur i olika former och ha roligt tillsammans med andra!
Flugbindning

Flugbindning

Kunniga flugbindare visar flugor och delar med sig av tips och tricks inför vårens fiskesäsong på naturum Fjärås Bräcka.
Visa fler