Vad händer i Kungsbacka?
De gråa kategorierna innehåller inga evenemang.
Psyklyftet

Psyklyftet

Den psykiska ohälsan ökar, varför gör den det? Låt oss prata om psykisk hälsa och psykisk ohälsa! Psyklyftet erbjuder programpunkter för alla, om livsfrågor, självkänsla, kreativitet, normer, stress och föräldraskap.
Testa styrketräning

Testa styrketräning

Lemonade IF är en förening som har startats av ungdomar för ungdomar. Kom och testa styrketräning i ditt eget tempo ihop med andra!
Slow Reading Club

Slow Reading Club

Vi bjuder på fika och boktips på Fjärås bibliotek, sen läser vi tillsammans i lugn och ro. För dig som är 12 år och uppåt.
Göteborg+Mölndal+Kungsbacka=Sant

Göteborg+Mölndal+Kungsbacka=Sant

120 ungdomar intar Kungsbacka Teater. Från tre städer och olika symfoniorkestrar spelar de med och för varandra. Kom och njut av ljuvliga stycken ur kända föreställningar!
Slow Reading Club

Slow Reading Club

Vi bjuder på fika och boktips på Kullaviks bibliotek, sen läser vi tillsammans i lugn och ro. För dig som är 12 år och uppåt.
Konsthäng

Konsthäng

För dig mellan 15-20 år som gillar konst, serier och digitalt skapande. Vi ses på bibliotekets ungdomsavdelning, en trappa ner i kulturhuset Fyren.
Spontanfotboll

Spontanfotboll

Spontanfotboll – ett samarbete med fotbollsföreningarna och Kungsbacka Kommun.
K2UNG

K2UNG

Vad vill du göra på din fritid? Har du drömmar som du vill förverkliga? Är du nyfiken på att testa nya grejer? Nu har du din chans!
Dansföreställningen 2084

Dansföreställningen 2084

2084 är en politiskt laddad dansföreställning inspirerad av George Orwells novell ”1984”. Föreställningen är skapad av Estetiska programmets danselever på Aranäsgymnasiet och spelas på Kungsbacka Teater.
Visa fler