Vad händer i Kungsbacka?
De gråa kategorierna innehåller inga evenemang.
Må bra-kväll

Må bra-kväll

Treat youself! Välkommen till en må-bra-kväll för att återhämta dig och ladda om efter skolan. För dig som går i åk 6-9.
Linda Pira

Linda Pira

Hon har tre Grammisnomineringar från 2014 - årets artist, årets nykomling och årets hiphop/soul och vid P3 Guldgalan 2015 vann hon årets låt. Nu kommer hon till Kungsbacka Teater.
Fanfiction-textcirkel

Fanfiction-textcirkel

Välkommen på en 3-dagars workshop med konstnären Anna Liljedal. För dig som är 13-17 år. Du får undersöka fanfictiongenren, läsa diskutera och skriva tillsammans på kulturhuset Fyren.
Fifa 18-turnering

Fifa 18-turnering

Välkommen till Elektronen och vår Fifa 18-turnering! Vill du spela? Föranmäl dig för att säkra en plats. Anmälningsavgift: 50 kr/person.
Parkour

Parkour

Välkommen till parkourträning i Vallda idrottshall!
Gerillaslöjd

Gerillaslöjd

Gerillaslöjd är ett sätt att förändra världen med händerna. Frida Engström, slöjdare, författare och bloggare, berättar om gerillaslöjd som ett sätt att göra avtryck i Kungsbacka konsthall.
Hederos & Waldersten

Hederos & Waldersten

Pianisten bakom The Soundtrack of Our Lives och Tonbruket, Martin Hederos, gör debut som solist med egenskrivna kompositioner. Tillsammans med Jesper Waldersten ger de en konsert på Kungsbacka Teater med musik från Martins första riktiga soloskiva.
Författarfika med Christin Ljungqvist

Författarfika med Christin Ljungqvist

Christin kommer till Kungen i kulturhuset Fyren och berättar om sina böcker och om sitt författarskap. För dig som är 13-19 år.
Jonathan Johansson

Jonathan Johansson

Han är den svenska popens ledsagare mellan det ljusa och det mörka. Mellan nattsvart sorg och solig eufori har han skapat ett eget universum och cementerat sin position som en av landets främsta leverantörer av briljant pop. Kungsbacka Teater.
Höstlovstips

Höstlovstips

Välkommen på höstlovsaktiviteter vecka 44!
Visa fler