Foto: Kristina Axelsson Foto: Kristina Axelsson Foto: Kristina Axelsson Foto: Kristina Axelsson Foto: Kristina Axelsson

Tusentals dansade på torget

Nästan 4000 firade skolavslutning och dansade loss på Kungsbacka torg i fredags.

Scenshow med stor variation

Samir och Viktor bjöd på en scenshow med konfettiregn, dans och med delar av publiken på scen. Metalbandet Manimal gav järnet och discjockey Oscar Wennberg fick publiken att dansa loss tillsammans med danselever från Wilnurs dansakademi. På scen uppträdde dessutom de lokala banden Antione, A Happy Band from The Woods och Overjoyed.

– Att stå på scenen med en egen akt i scenprogrammet och med en publik på flera tusen som får torget att gunga är grymt, säger discjockey Oscar Wennberg. School´s Out har fått mig att utvecklas både som artist och som arrangör.

Härlig stämning på torget

På torget var stämningen hög under hela kvällen. Många provade på backklättring, karaoke och attraktionen Den mekaniska tjuren. Kvällens höjdpunkt blev det traditionsenliga skumdiscot på torget. För musiken stod en grupp med discjockeys, speciellt utbildade för evenemanget.

Många var med och bidrog

Personal från förvaltningen för Kultur & Fritid var på plats under hela kvällen och personal från förvaltningen för Teknik hjälpte till under förberedelserna. Dessutom har volontärer, föreningar och kyrkor varit engagerade i projektet. Några av de som bidragit är Kungsbacka stage, Brottarklubben, Svenska kyrkan, Pingstkyrkan, Nattvandrarna i Kungsbacka och en ungdomsgrupp som varit med och arrangerat.

– Jag är jättenöjd med hela kvällen, säger Madeleine Jonasson, ungdomskonsulent på Kungsbacka kommun och en av de ansvariga för School´s Out. Jag vill tacka alla som har varit med och bidragit, både på och bakom scenen. Det är fantastiskt vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Kontakta gärna