Foto: Lanbit

Dags för LAN-party i Kungsbacka ishall

Snart är det dags för vårens stora LAN-party i Kungsbacka ishall. Nu är det hög tid att köpa biljetter!

Den 5 maj slår LANBIT upp portarna i ishallen för fyra dagar av E-sport, tävlingar och andra roliga aktiviteter. Det kommer att finnas plats för 500 deltagare. Ett tjugotal unga arrangörer i samarbete med Kungsbacka kommun står bakom arrangemanget LANBIT.

E-sport, laserspel och virtuell verklighet

Nytt för i år är en utökad storsatsning på E-sport och nya aktiviteter. Bland annat kommer deltagarna att kunna prova på Laser tag, ett laserspel där man skjuter på olika mål. Dessutom kommer det att finnas möjlighet att uppleva avancerad virtuell verklighet, en datorgenererad skenvärld.

Antalet platser har blivit fler och några är särskilda avskilda platser för E-sport där ljudvolymen hålls nere.

Den första stora turneringen är nu klar och det blir CS:GO. Andra turneringar är bland annat League of Legends och Hearthstone.

– Vi ser fram emot en härlig stämning och är stolta över att ha satt en stämpel på Sveriges LAN-karta som ett av de bästa återkommande LAN-eventen i Sverige, säger Marcus Lärjedal som är en av de unga arrangörerna.

LANBIT är ett alkohol- och drogfritt evenemang som genomförs utan vinstsyfte. Alla är välkomna från och med det året man fyller 14 år.

Biljetter

Du kan köpa biljetter online på LANBIT:s webbplats eller på Elektronen, Industrigatan 2a.

Kontakta gärna

Michael Herrmann, projektledare event
0300-83 45 93
michael.herrmann@kungsbacka.se