Lär dig DJ:a eller producera musik

Vill du prova på att DJ:a eller lära dig mer om musikproduktion? Då kan du anmäla dig till kurser på Elektronen.

Dj-kurs för nybörjare

Är du 13–20 år och vill lära dig DJ:a? Nu kan du anmäla dig till en gratis kurs på Elektronen. Kursen är för dig som vill prova på eller lära dig att på egen hand hantera DJ-utrustning för att spela upp musik. Kursen är vid fem tillfällen och vi börjar när vi fått minst fem anmälda. Vi träffas på Elektronen, Industrigatan 2a.

Anmäl dig till Adam Merinen, 0708268192

Kurs i studioteknik

Är du 13–20 år och intresserad av att lära dig att producera och mixa låtar i programmet FL-studio? Kursen är gratis och ges vid fem tillfällen. Vi startar kursen när vi fått in minst fem anmälda. Vi träffas på Elektronen, Industrigatan 2a.

Anmäl dig till Adam Merinen, 0708268192

Kontakta gärna